LED bloklys i hvid Ø5 x 12,5 cm.
search
  • LED bloklys i hvid Ø5 x 12,5 cm.

LED bloklys i grøn Ø5 x 12,5 cm.

71,20 kr.
Inkl. moms

Flot LED bloklys med LED flamme - Ø5 x 12,5 cm. Batteritid ca. 400 timer.

Læs mere
Antal
Ikke på lager


favorite Tilføj til ønskeliste

Du skal være logget ind
Sikker betaling
Mobilepay, kreditkort, bank.
Levering 1-3 dage
Fragt fra kun 39 kr.​
Stil spørgsmål her

LED bloklys i grøn med flot Real Flame i 3D - 5 x 12,5 cm. 

Så fine LED lys, lavet i en flot grøn farve i ægte stearin og med reasin på toppen. Disse flotte lys fra Deluxe Homeart har en "smeltet" effekt på toppen, som giver lysene et meget naturligt udseende! LED lysene har en 3D-flamme som giver en fornemmelse af et ægte stearinlys. Skab hygge og stemning i ethvert rum med disse skønne lys, som både er børne- og dyrevenlige da man ikke skal tænke på brandfare eller forurening af indeklimaet. 

Praktisk om LED lys fra Deluxe Homeart:

De kunstige stearinlys er batteridrevet med en tænd/sluk knappe i bunden. Lysene bruger hver 2 x AA-batterier, (medfølger ikke) Batterierne sættes i, i bunden af bloklysene. LED lysene med 3D lysflamme, har en batteritid på ca. 400 timer. Man kan tilkøbe fjernbetjening og styre dem med disse - læs mere herunder. 

LED lys med timerfunktion :

Timer-funktionen kan kun styres med fjernbetjening fra samme serie som du finder lige her (Medfølger ikke). Med fjernbetjeningen kan LED lysene indstilles til, automatisk at slukke efter enten 2, 4, 6 eller 8 timer. Hvis du indstiller fjernbetjeningen til 2-4-6 eller 8 timer, så vil lysene være tændt i 2-4-6 eller 8 timer og herefter slukke. De vil herefter tænde i de valgte timer samme tidspunkt den efterfølgende dag, og dette vil fortsætte indtil du anvender sluk knappen på fjernbetjeningen.

Lysene kan således indstilles til automatisk at tænde hver aften og skabe hygge i ethvert rum. 

Kun til indendørs brug. Se lys til udendørs her.

DH-rf0079
Ny vare
chat Anmeldelser (0)
Der er ingen kundeanmeldelser endnu.