Indret med farver

Mange får små tics bare ved at læse overskriften, men det er nu ikke så farligt som det lyder ;-) Da jeg startede med at indrette vores hjem i den romantiske og franske landstil opdagede jeg en tendens til at vælge farver som hvid, creme og sølv. Der var ikke mange variationer, og selvom at det helt lyse look kan være rigtig flot, syntes jeg alligevel at der manglede noget. Derfor er der med tiden sneget sig noget farve ind - og her er hverken tale om pangfarver eller hele vægge der er malet i skriggul. Her er tale om sarte/støvet farver samt små og enkelte genstande med farve. 

Måder hvorpå man kan snige lidt farve ind i hjemmet uden at det bliver for dominerende, og så det passer ind i den romantiske og franske landstil, er følgende:

- Vælg nogle dæmpede farver, så som støvgrøn, rosa, en lys lavendel eller fx. babyblå.
- Brug gerne matte farver og/eller ting hvor farven har en patina/slid som gør at den ikke er så dominerende.
- Vælg få genstande eller et enkelt møbel som kan være med til at bryde det hvide. I spisestuen kan det fx. være en pyntebakke på bordet, en stage i vindueskarmen, et lille spejl på hylden eller nogle fine magasiner på tallerkenrækken. Mulighederne er mange.
- En sort rustik farve på en ramme eller et spejl kan også være rigtigt fin sammen med det hvide og de sarte farver. 
- Brug de små accessories til at skabe en "rød tråd", fx. farvede greb, farvet bånd mv.
- Farvet glas så som gamle sifonflasker, små glasvaser eller små fyrfadsstager i glas er også rigtig fine i den romantiske og franske landstil.


Nanna Würtz
 

Vi beklager ulejligheden.

Søg igen efter det, du er ude efter