Aafod kurve til ude og inde

Aafod er en dansk leverandør af de skønneste fletkurve til opbevaring i boligen samt plantekurve til terrassen m.m. Aafod leverer store og små kvalitets fletkurve, som man har glæde af i mange år. Frk. Würtz fører et flot udvalg af de flettede kurve til både inde og ude. Sortimentet spænder over plantekurve, brændekurve, vasketøjskurve med låg og diverse kurve til opbevaring. 

Der er 20 varer.

Viser 1-12 af 20 element(er)

 

 

Hvem er Aafod

Grossistfirmaet Aafod er et dansk firma med base i Køge. De importerer hvert år de skønneste fletkurve og små møbler fra bl.a. Fjernøsten. De leverer kurvevarer i mange fine designs og i en god kvalitet, der kan holde i mange år. Deres udvalg spænder over opbevaringskurve og display kurve til plantekurve og blomsterkurve. Her hos Frk. Würtz fører jeg kurve fra flere af Aafods kategorier og udvælger hver sæson de bedste til ude og inde. God kvalitet og et bredt udvalg

Hos Aafod er man sikret kurve i en god holdbar kvalitet til både ude og inde. Deres sortiment dækker over forskellige materialer samt designs, og de får løbende nye kurve hjem til ude og inde. Når man vælger en kurv fra dem - om det er en plantekurv, vasketøjskurv eller opbevaringskurv, så får man kvalitet, der kan bruges igen og igen. Især rattan er en god stærkt kvalitet, som kan tåle håndtering i det daglige. Her er jeg specielt vild med deres store firkantede kurve til opbevaring af tæpper og vasketøj. De er ikke kun praktiske i hverdagen, men også skønne at se på og nemme at flette ind i boligens øvrige indretning. Forelsker du dig i en kurv fra Aafod, så vil du helt sikkert ikke fortryde dit valg.