Smukke Real Flame lys fra Deluxe Homeart

Med Deluxe Homeart lys er du sikret nogle af de bedste LED lys, der skaber hygge i hele boligen samt udendørs. Udvalget spænder over LED kronelys, fyrfadslys og bloklys til boligen samt vandtætte LED udendørs lys til have, kirkegården m.m. Her hos Frk. Würtz finder du et flot udvalg af lys fra Deluxe Homeart i flere str. og farver. 

Der er 33 varer.

Viser 1-12 af 33 element(er)

 

 

Real Flame fra Deluxe Homeart

De smukke Real Flame lys er et dansk design hvor LED lysene har resin på toppen, hvilket giver dem den fine "smeltet" effekt. Med denne effekt får lysene et meget livagtigt look, som minder om ægte stearinlys. Hertil kommer den stemningsfulde 3D flamme, som giver fornemmelsen af en bevægelig flamme. Real Flame er nogle af de bedste LED lys på markedet og så endda til en fornuftig pris. 

Deluxe Homeart fjernbetjening og timerfunktion

Alle Deluxe Homeart lys kommer med tænd/sluk knap i bunden. Ønsker man en nemmere betjening af sine LED lys, kan man tilkøbe en fjernbetjening fra Deluxe Homeart, som tillader at man nemt kan tænde/slukke sine lys - og endda flere lys ad gangen. Med fjernbetjeningen kan man også styre timerfunktionen på lysene. Indstil dine LED lys til at slukke efter 2, 4 eller 8 timer. Efter 16 timer vil de tænde igen automatisk. Med timerfunktionen skal man ikke selv huske at slukke lysene, og man kan samtidig sørge for at der er tænd op for hyggen til man kommer hjem fra job, på de mørke vintermorgener m.m.