Velkommen indenfor hos Frk. Würtz

Her finder du alt hvad du skal bruge til indretning af dit hjem og en masse inspiration til måder at gøre det på. www.frkwurtz.dk ejes og drives af Nanna Würtz, og har adresse midt i Vesthimmerland på familiens lille gård. Ideen til shoppen udspringer af en stor forkærlighed til boligindretning og god kundekontakt, og henvender sig til alle os, der holder af interiør med patina og "sjæl".

Her hos Frk. Würtz har jeg udvalgt spændende interiør, i form af brugskunst, boligtilbehør og møbler, til alle rum. Om du er til fransk/nordisk landstil med masser af romantik og lyse farver eller den rå fabriksstil med et mere køligt præg, så finder du det her. Det er bare at kigge sig omkring. 

Jeg forhandler både de kendte kvalitetsmærker som Ib Laursen og Chic Antique, men også unikke loppefund særligt udvalgt af mig. Hos Frk. Würtz håber jeg at kunne inspirere dig til nye idéer og er ikke bange for at mixe stilene eller det gamle med det nye – faktisk synes jeg at det ofte er der det sjove og personlige sker.  

Når du besøger Frk. Würtz kan du sidde afslappet derhjemme og tage dig god tid, mens du finder ud af, præcis hvad der passer dig og jeg er altid klar til at hjælpe - uanset om du har spørgsmål til selve produkterne, hvordan disse kan sammensættes eller til hvordan du handler på siden. Det vigtigste for mig er at have glade kunder, som føler sig inspirerede når de besøger shoppen.

Hvis du ønsker at afhente varerne personligt eller blot blive inspireret, er du velkommen til at besøge butikken i Vesthimmerland på de faste åbningsdage samt efter aftale.  Kontakt mig gerne på tlf.: 61 46 49 92
 eller kontakt@frkwurtz.dk for nærmere.

Frk. Würtz - møbler og brugskunst online!


De faste åbningstider:

Tirsdage 10.00-15.00

Onsdage 10.00-17.00


Herudover åbnes der meget gerne efter aftale - også aften.