Liste over varer efter mærke Chic Antique

Stolt forhandler af Chic Antique

Chic Antique producerer et flot udvalg af brugskunst og møbler, der spænder over alt fra lamper, lanterner, julepynt og små som store møbler, til ting til køkkenet og badet. Chic Antique emmer af fransk landstil og romantik - de designer hvert år det smukkeste interiør! Som forhandler af Chic Antique, udvælger jeg løbende nyt brugskunst til webshoppen samt butikken - Har du forelsket dig i en bestemt ting fra Chic Antique, men kan ikke finde den på siden her? Så tag endelig kontakt og lad mig se om den kan skaffes hjem. Gå selv på opdagelse i deres skønne univers af interiør og lad dig friste. 

Chic Antique - leverandør af brugskunst og 

Her på Frk. Würtz's webshop finder man et stort udvalg af interiør fra Chic Antique. Jeg er vild med deres romantiske stil og de smukke detaljer i ethvert design. Hver sæson overraskes jeg af deres kreativitet og sans for det unikke. Deres udvalg af interiør byder på så mange forskellige muligheder, og er både funktionelle og dekorative.

Hvem er Chic Antique?

Chic Antique er et dansk firma grundlagt af Bente Kienast, og udsprang i 2005 af hendes passion for franske loppefund. Chic Antique har hovedsæde i Holbæk, og designer selv deres smukke kollektioner flere gange om året. Deres brede udvalg af brugskunst og møbler findes hos butikker og webshops i mere end 55 lande, og byder på ting til køkkenet, stuen, badet, haven m.m. Deres designs emmer af sjæl og romantik, og er inspireret af ægte fransk landstil. Der er lagt nøje vægt på kvalitet og unikke detaljer i hver kollektion. 

Smukke møbler fra Chic Antique

Hvis du er vild med møbler i den romantiske landstil med smukke detaljer og farver, så vil du elske møbler fra Chic Antique! De designer de skønneste små og store møbler i fransk landstil samt rustik factory stil, og der er gjort noget ud af hvert enkelt møbel. Møblerne er lavet i god kvalitet med både design og funktionalitet for øje. Deres møbelserie spænder over alt fra små opbevaringsmøbler, skamler, reoler osv., til store rummelige skabe, vitriner, sofaer og borde. Her er møbler til indretning af hele hjemmet. 

Lamper og lanterner fra Chic Antique

Det er ikke kun deres møbler, som er designet med skønne detaljer og sans for den romantiske franske stil. Det er også resten af deres interiør, og især lamper og lanterner fra Chic Antique er blevet populære pga. det unikke design og de smukke detaljer. Deres lamper findes i flere modeller og størrelser, og de er at se i mange hjem med den romantiske stil - der er lamper til køkkenbordet, bord- og gulvlamper til stuen, fine glaslamper til entreen m.m. Her er der også lagt vægt på god kvalitet, og køber man en lampe fra Chic Antique er man sikret et stykke brugskunst, som man kan have i mange år. 

Lanternerne findes i store og små udgaver til gulvet eller til at stille på et møbel. En lanterne fra Chic Antique skiller sig typisk ud fra andre mærker, med flotte farver, detaljer og udformninger. Man kan naturligvis finde de klassikse sorte lanterner i deres sortiment, men også unikke lanterner i romantisk fransk stil. 

Der er 194 varer.

Viser 1-12 af 194 element(er)