Mærker

 • Aafod

  Aafod

  Aafod kurve til ude og inde

  Aafod er en dansk leverandør af de skønneste fletkurve til opbevaring i boligen samt plantekurve til terrassen m.m. Aafod leverer store og små kvalitets fletkurve, som man har glæde af i mange år. Frk. Würtz fører et flot udvalg af de flettede kurve til både inde og ude. Sortimentet spænder over plantekurve, brændekurve, vasketøjskurve med låg og diverse kurve til opbevaring. 

 • Chic Antique

  Chic Antique

  Chic Antique -  Fransk inspireret brugskunst

  Det danske mærke Chic Antique producerer et flot udvalg af brugskunst og møbler, der spænder over alt fra lamper, lanterner, julepynt og små som store møbler, til ting til køkkenet og badet. Frk. Würtz er stolt forhandler af Chic Antique, som emmer af fransk landstil og romantik - de designer hvert år det smukkeste interiør! Som forhandler af Chic Antique, udvælger jeg løbende nyt brugskunst til webshoppen samt butikken - Har du forelsket dig i en bestemt ting fra Chic Antique, men kan ikke finde den på siden her? Så tag endelig kontakt og lad mig se om den kan skaffes hjem. Gå selv på opdagelse i deres skønne univers af interiør og lad dig friste... Læs mere

 • Deluxe Homeart Real Flame

  Deluxe Homeart Real Flame

  Smukke Real Flame lys fra Deluxe Homeart

  Med Deluxe Homeart lys er du sikret nogle af de bedste LED lys, der skaber hygge i hele boligen samt udendørs. Udvalget spænder over LED kronelys, fyrfadslys og bloklys til boligen samt vandtætte LED udendørs lys til have, kirkegården m.m. Her hos Frk. Würtz finder du et flot udvalg af lys fra Deluxe Homeart i flere str. og farver. 

 • Ib Laursen

  Ib Laursen

  Ib Laursen - nordisk interiør til hele boligen

  Frk. Würtz er stolt forhandler af det danske interiør mærke Ib Laursen, og vores sortiment, der dækker over tæpper, plaider, kurve, julepynt, lanterner m.m. vokser løbende. Ib Laursen har alt til huset og haven, og designer hvert år skønne kollektioner til danske og udenlandske hjem. Deres design følger de nordiske trends, og passer så fint til den nordiske landstil såvel som den mere moderne stil. Frk. Würtz udvælger hver sæson brugskunst og møbler fra Ib Laursen's kollektioner, som er både funktionelle og dekorative.

 • La Vida
 • Speedtsberg
 • Øvrig interiør

  Øvrig interiør

  Smukt interiør til hjemmet fra danske og udenlandske mærker

  Her finder man et flot udvalg af boliginteriør, som bringer hygge og stemning til hjemmet! Fremhæv din personlige stil i hjemmet med nøje udvalgt interiør, som skaber hygge og stemning. Udvalget spænder over danske og udenlandske mærker med fokus på detaljer og god kvalitet.