Mærker

 • Aafod
 • Chic Antique

  Chic Antique

  Stolt forhandler af Chic Antique

  Chic Antique producerer et flot udvalg af brugskunst og møbler, der spænder over alt fra lamper, lanterner, julepynt og små som store møbler, til ting til køkkenet og badet. Chic Antique emmer af fransk landstil og romantik - de designer hvert år det smukkeste interiør! Som forhandler af Chic Antique, udvælger jeg løbende nyt brugskunst til webshoppen samt butikken - Har du forelsket dig i en bestemt ting fra Chic Antique, men kan ikke finde den på siden her? Så tag endelig kontakt og lad mig se om den kan skaffes hjem. Gå selv på opdagelse i deres skønne univers af interiør og lad dig friste. 

 • Deluxe Homeart Real Flame
 • Ib Laursen

  Ib Laursen

  Ib Laursen - nordisk interiør til hele boligen

  Frk. Würtz er stolt forhandler af det danske interiør mærke Ib Laursen, og vores sortiment, der dækker over tæpper, plaider, kurve, julepynt, lanterner m.m. vokser løbende. Ib Laursen har alt til huset og haven, og designer hvert år skønne kollektioner til danske og udenlandske hjem. Deres design følger de nordiske trends, og passer så fint til den nordiske landstil såvel som den mere moderne stil. Frk. Würtz udvælger hver sæson brugskunst og møbler fra Ib Laursen's kollektioner, som er både funktionelle og dekorative.

 • La Vida
 • Øvrig interiør

  Øvrig interiør

  Smukt interiør til boligen fra danske og udenlandske mærker

  Her finder man et flot udvalg af boliginteriør, som bringer hygge og stemning til hjemmet! Fremhæv din personlige stil i hjemmet med nøje udvalgt interiør, som skaber hygge og stemning. Udvalget spænder over danske og udenlandske mærker med fokus på detaljer og god kvalitet.