Filtrér efter

Kategorier
Pris
kr. kr.
Manufacturers
Filter

Tilbud & udsalg på brugskunst 

Gør et godt køb her og forkæl hjemmet med gode tilbud på lækkert brugskunst! Hos Frk. Würtz vil jeg gerne forkæle mine kunder med skønne tilbud, som gør det lidt sjovere at forskønne boligen eller glæde en man holder af. I denne kategori finder du udsalg på brugskunst, boligtilbehør mv. indenfor fransk landstil, nordisk landstil, romantisk vintage, rå factory / industristil mm. Der vil løbende komme nye varer til kategorien. Gør en god handel og spar masser af penge på vores gode tilbud! Shop online i fred og ro hjemmefra, og kontakt mig endelig for spørgsmål.

Outlet med boligtilbehør og brugskunst

Hvem elsker ikke en god outlet og tilbud til boligen? Det er altid skønt at finde nye ting til boligen, og kan man samtidig finde et godt tilbud så er det endnu bedre. Gå på opdagelse i vores outlet og forny boligen med skønne tilbud på lækkert boligtilbehør. Der vil løbende blive tilføjet skønne varer til stuen, køkkenet, badeværelset m.m.

Billig brugskunst i romantisk stil

Indretning i romantisk stil omfatter genre som fransk landstil, vintage, sommerhusstilen, nordisk landstil m.m. - stilarter der emmer af charme og hygge med et strejf af noget herskabeligt. Det kan lyde dyrt, men det behøver ikke at være tilfældet. Hos Frk. Würtz har vi udvalgt lækkert brugskunst fra danske og udenlandske leverandører, som laver designs i alle prisklasser. Derfor er det muligt at finde billig brugskunst her på shoppen, og endda også gode tilbud.