Smukt interiør til hjemmet fra danske og udenlandske mærker

Her finder man et flot udvalg af boliginteriør, som bringer hygge og stemning til hjemmet! Fremhæv din personlige stil i hjemmet med nøje udvalgt interiør, som skaber hygge og stemning. Udvalget spænder over danske og udenlandske mærker med fokus på detaljer og god kvalitet. 

Der er 140 varer.

Viser 1-12 af 140 element(er)

 

 

Interiør til boligen 

Indret boligen med lækkert interiør og brugskunst for, at skabe en hyggelig og personlig stil. Ordet interiør dækker over alt det indvendige i boligen, så som gulve, møbler, tilbehør, gardiner osv. Her hos Frk. Würtz finder du flot boliginteriør i form af små møbler, pynteting, kunstige blomster, opbevaring m.m. Udvælg dit nye boliginteriør efter farver og materialer, som matcher den stemning og stil, som du gerne vil fremhæve i boligen. Overvej mulighederne og mærk efter om du er til stærke farver og skarpe kontraster eller måske dæmpede farver og bløde former. Miks og match gerne interiør i forskellige materialer, så længe der er en rød tråd. 

Frk. Würtz - webshop med interiør 

Frk. Würtz er både en webshop og butik med interiør / boligtilbehør til boligen. Målet er, at udvælge og sælge flot interiør, der skaber stemning og personlighed i hjemmet. Om du handler i webshoppen eller butikken, så bestræber jeg mig på en flot præsentation af varerne, således man kan få en fornemmelse af hvad det vil bringe ind i indretningen derhjemme. Har man spørgsmål eller brug for hjælp til at shoppe, så tøv ikke med at tage kontakt - jeg hjælper gerne med at udvælge det helt rette interiør.