Ib Laursen - nordisk interiør til hele boligen

Frk. Würtz er stolt forhandler af det danske interiør mærke Ib Laursen, og vores sortiment, der dækker over tæpper, plaider, kurve, julepynt, lanterner m.m. vokser løbende. Ib Laursen har alt til huset og haven, og designer hvert år skønne kollektioner til danske og udenlandske hjem. Deres design følger de nordiske trends, og passer så fint til den nordiske landstil såvel som den mere moderne stil. Frk. Würtz udvælger hver sæson brugskunst og møbler fra Ib Laursen's kollektioner, som er både funktionelle og dekorative.

Der er 171 varer.

Viser 1-12 af 171 element(er)

 

 

Stolt forhandler af Ib Laursen

Ib Laursen er én af Skandinaviens største leverandører indenfor brugskunst og indretning. Firmaet har base i Ribe, og blev grundlagt i 1971, hvor det egentlig startede ud som en møbelforretning, men er siden da vokset sig til den store grossistvirksomhed de er i dag. Ib Laursen har et bredt sortiment af brugskunst og møbler til hele hjemmet i en god kvalitet og tidsløst design, som de primært selv udvikler. 

Siden begyndelsen af Frk. Würtz's rejse, har Ib Laursen været fast inventar online og i gårdbutikken. Det skyldtes det flotte design og den gode kvalitet, som de leverer i hver kollektion til både hjem og have. Hver sæson udvælger jeg nøje blandt deres interiør til køkkenet, badet, stuen m.m., som kan pryde mine kunders hjem. Sortimentet fra Ib Laursen vokser hele tiden, og du kan finde alt fra møbler til nips her på siden - bl.a. deres populære lanterner, bedelys, julepynt, knager m.m. Når du vælger et stykke brugskunst fra det populære danske mærke, får du virkelig noget for pengene uden at du skal sprænge budgettet, og med deres udvalg af designs og farver, er det nemt at forny indretningen med små og store ting. 

Kvalitets vattæpper fra Ib Laursen

Hvis du er på udkig efter et tæppe, quilt eller plaid fra Ib Laursen, så tag et kig i kategorien med tæpper her! Ib Laursen designer hvert år de skønneste vattæpper og plaider til hygge ude og inde. Deres tæpper er lavet i en skøn kvalitet, der gør det svært at slippe det igen. De fine farver og mønstre er skønne i indretningen, og man kan altid finde en stage, bedelys, puder m.m. i samme farver, således man kan skabe en rød tråd i rummet. Det er en super nem og billig måde at forny indretningen - uden at man behøver den store renovering og omgang maling. Et vattæppe fra Ib Laursen er ikke kun god inde, men også lækkert at tage med på terrassen eller en tur ud i naturen. 

Små og store kurve fra Ib Laursen

Hos Frk. Würtz finder du et skønt udvalg af Ib Laursen's kurve. Deres kollektion af flettet kurve spænder over store kurve til tæpper, brænde m.m. til små og mellemstore indkøbskurve / kurve til garntøj osv. De laver flotte fletkurve i pil og rattan til inde og ude, og her på siden finder du altid et flot udvalg fra dem, som kan bruges i boligen, sommerhuset, orangeriet m.m.. Kurvene er ikke kun tænkt til praktisk brug, men også som et dekorativt indslag i hjemmet og på terrassen. 

Ib Laursen julepynt

Hvis man er til klassisk og nostalgisk julepynt, så kommer man naturligvis ikke uden om de skønne julepynts kollektioner fra Ib Laursen. Hvert år udvælger jeg bl.a. smukke julekugler, julefigurer og kunstige juletræer fra deres flotte design. Ib Laursen er gode til at lave tidsløst julepynt, som man kan finde frem år efter år og mixe med andre designs. Gå på opdagelse i julekategorien og bliv selv inspireret til næste jul. 

Ib Laursen tilbud og outlet

Brugskunst fra Ib Laursen er normalt prisvenligt og tillader boligfornyelse uden at sprænge budgettet. Men udover det, kan du også gøre et godt køb ved at kigge gode tilbud her på siden. Der kommer løbende interiør fra Ib Laursen i outletkategorien/tilbudskategorien til ekstra attraktive priser, så du kan indrette og forny boligen med ekstra god samvittighed - og måske få mere end du have tænkt i første omgang.