Indlæser
  Fragt til GLS pakkeshop kun 39 kr.   Dansk webshop med flot udvalg til boligen  

Fletkurve til hele boligen samt haven

Fletkurve og flettet interiør er utrolig populært, og er med til at give en varm og rustik stemning i hjemmet. Uanset om man indretter sig i den nordiske stil, den romantiske eller den rustikke, så er flet et skønt materiale at bruge i indretningen. Her hos Frk. Würtz finder du et flot udvalg af små og store fletkurve til inde og ude. 

Sortering: 
Antal vist pr. side: 

159,20 DKK

Kurv til væg sæt a' 2 stk.

Smukke kurve der kan hænge eller stå. 

319,20 DKK

Stor rund fletkurv i rattan

Skøn stor kurv til brænde, tæpper m.m.

79,20 DKK

Kurv med 4 rum & hank - flet

Sød kurv i flet til bestik, olier m.m.

31,20 DKK

Brødkurv i flet - Ø22

Sød brødkurv i flet - Ø22

159,20 DKK

Vægkurv i flet

Flot vægkurv i flettet pil

Tilbud

288,00 DKK

320,00 DKK

Runde rattan kurv med flettet kant - sæt af 2

Rattan kurve med flettet kant

223,20 DKK

Fletkurv i rattan

Flot og praktisk kurv der kan bruges i hele boligen til vasketøj, legetøj m.m.

543,20 DKK

Fletkurv i rattan stor - sæt af 2

Fletkurve m. hank i sæt af 2  - mange anvendelses muligheder!

80,20 DKK

199,20 DKK

Fletkurv med hank - sæt af 2 fra Chic Antique

Rund kurv med hank i sæt af 2

127,20 DKK

Fransk fletkurv med 4 rum

Sød fletkurv i fransk landstil fra Chic Antique

279,20 DKK

Fletkurv i rattan - mellem

Flot fletkurv - mange anvendelses muligheder!


Rattan kurve

Her hos Frk. Würtz finder du et stort udvalg af rattan kurve og fletkurve. Rattan kurve er de seneste par år blevet meget populære, og det forstår vi bestemt godt! En rattan kurv er ikke blot en smuk genstand at have i sit hjem, men også en ideel måde at opbevare sine ting. En fletkurv passer perfekt til den nordiske og romantiske stil, da de har et rent og naturligt udtryk. Vi har rattan kurve for enhver smag – så hvad enten du har præference for en rund rattan kurv, dråbeformet kurv eller en firkantet fletkurv, så kan du finde det hos os. 

Kurve til planter

En fletkurv kan desuden bruges som en kurv til planter. En plantekurv i flet er en unik måde at have sine planter på. Så hvis du er blevet træt at de klassiske skjulere og plantekrukker, så prøv at bruge rattan kurvene som plantekurve. Hvis du endnu ikke før har haft dine planter i en plante kurv, så skal du være opmærksom på, at du skal ”fore” din fletkurv med et stykke plastik. En traditionel plastiksæk er ideel, da de er robuste. Du behøver derfor ikke bekymre dig om, at din kurv til planter lækker, og du ender med jord og vand i hele rummet. Vi har dog flere af vores kurve, som kommer med gennemsigtig plast indvendigt, så dem behøver du selvfølgelig ikke at fore med yderligere.

Flettet kurv med låg

En flettet kurv med låg kan benyttes til mange ting, og er både praktisk og dekorativ. Kurve med låg gør, at man kan opmagasinere lige det man har lyst til, da det nemt og hurtigt kan gemmes væk ved at tage låget på. Vi har mange kunder, som benytter deres fletkurv med låg til at opbevare deres vasketøj. 

Fletkurv med hank

Vi har et stort udvalg af fletkurve med hank. Fordelen ved at vælge en fletkurv med hank, er at du nemt kan transportere fletkurven rundt. En fletkurv med hank kan for eksempel benyttes til at have tæpper i, legetøj eller blot noget af det rod, som du måtte have liggende. 

Fletkurv til udendørs brug

Hvis du ønsker at bruge din fletkurv til udendørs brug, er det sagtens noget, som du kan gøre. Du skal dog være opmærksom på, at din fletkurv med tiden vil patinere og få et anderledes udtryk end da du købte den. Hvis du vælger at bruge din kurv til udenfor, så skal du tænke en gang eller to om, hvad du tager i kurven. Det er naturligvis ikke ideelt at opbevare sine tæpper udendørs, da vores fletkurve ikke er vandtætte og dine tæpper højst sandsynligt vil mugne med tiden, hvis de løbende får fugt.

✣ DANSK WEBSHOP ✣

✣ FRAGT FRA 39,- ✣

✣ LEVER AF GLADE KUNDER ✣

Ønskelister
Nyheder
Papirstjerne med glimmer i vintage stil - 15Ø

Papirstjerne med glimmer i vintage stil - 15Ø

16,00 DKK

Mere
Papirstjerne vintage - Ø15 cm m. glimmer

Papirstjerne vintage - Ø15 cm m. glimmer

16,00 DKK

Mere
Julebil m. juletræ til ophæng

Julebil m. juletræ til ophæng

28,00 DKK

Mere
Pyntefade med blondekant i zink

Pyntefade med blondekant i zink

180,00 DKK

Mere