Indlæser
  Fragt til GLS pakkeshop kun 39 kr.   Dansk webshop med flot udvalg til boligen  

Opbevaringskasser til hele hjemmet

Her finder du et udvalg af opbevaringskasser / trækasser til organisering og pynt i hjemmet. Især kasser i træ er blevet populære og bruges i mange hjem som en del af indretningen. De findes i mange udformninger, og du vil kunne finde et flot udvalg af kasser til opbevaring her os Frk. Würtz fra leverandører som Ib Laursen og Chic Antique. 

Sortering: 
Antal vist pr. side: 

127,20 DKK

Trækasser i sæt af 2 - hvide

Hvide trækasser i sæt a' 2 stk. 

119,20 DKK

Metalkasser i sæt a' 2

Fede metalkasser m. håndtag - sæt a 2 stk. 

60,00 DKK

Murstensform sort fra Ib Laursen

Murstensform i sort til brug i hele boligen. 

31,20 DKK

Æsker i sæt a' 2 - sorte

Sorte ovale æsker til deko - sæt a' 2 stk. 

135,20 DKK

Hylde / kasse i zink m. 3 rum.

Sød holder med 3 rum og plads til etiketter

175,20 DKK

Æske formet som bog - sæt af 2

Sødt sæt med 2 æsker lavet som bøger.

159,20 DKK

Trækasse med 4 rum fra Ib Laursen

Super fin kasse til opbevaring eller dekoration.

360,00 DKK

Æblekasser i jern og patineret hvid

Flotte jernkasser til pynt og opbevaring. Sæt af 2 styk.

60,00 DKK

Murstensform / træbakke med ægte patina

Dekorativ murstensform/trækasse med ægte patina - så skøn til mange formål!


Trækasser til opbevaring

Uanset om man er til den rustikke, den romantiske eller den moderne indretning, så er der trækasser der passer til stilen og som kan hjælpe dig med at få orden i hjemmet. Især de gamle æblekasser er blevet populære de seneste år, og der er lavet mange fine trækasser som efterligner de gamle med et patineret udseende. Mange af dem er lavet i genbrugstræ med fokus på bæredygtighed og bevaring af det rustikke. Opbevaringskasser i træ kan fint mikses med andre materialer og forskellige farver i boligen. Brug dine kasser til opbevaring af tæpper, blade, børnenes legetøj m.m. Alt efter størrelse, så kan du placere dem på gulvet, reolen, bordet m.m. De mindre trækasser bruges oftest til pynt på bordet med nips, lysestager og lign. 

Originale murstensforme

Murstensforme fra Indien er de seneste år blevet upcyclet i stor stil, og bruges til opbevaring og dekorationer i de nordiske hjem.  De fine trækasser findes i flere størrelser og farver. Murstensformen er blevet brugt i Indien til at lave håndstrøgne mursten, og her er tale om en unik brugsting med ægte patina og charme. Murstenene er lavet ved at leret klaskes ned i formen, det trykkes og rystes, og murstenen vendes ud, så den kan ligge i solen og tørre – og formen er klar til næste mursten. Alle murstensforme er unikke mht. træsort, alder og udseende.

De skønne murstensforme findes i enkelt design med 1 rum, og i designs med 2 eller flere rum. De bruges både til opbevaring, til små hylder på væggen, som toiletpapirholder, til dekorationer m.m. Mulighederne er mange og kun fantasien sætter grænser. 

Opbevaring i metalkasser

Ligesom med trækasser, er det blevet populært at bruge metalkasser til opbevaring i hjemmet. Der findes små og store metalkasser - nogle er lavet i zink look andre i sølv look. Disse efterligner oftest også de gamle kasser og er udført med varierende patina. Kasserne i metal kan bruges til både den romantiske indretning og den mere rå indretning, da begge stilarter egner sig til det patinerede og nostalgiske look. 

Uanset om man er til metal eller træ, så er der rig mulighed for at få styr på hjemmet og organisere med stil. Ved udendørs brug skal man være opmærksom på at metal vil patinere med tiden. 

✣ DANSK WEBSHOP ✣

✣ FRAGT FRA 39,- ✣

✣ LEVER AF GLADE KUNDER ✣

Ønskelister
Nyheder
Papirstjerne med glimmer i vintage stil - 15Ø

Papirstjerne med glimmer i vintage stil - 15Ø

16,00 DKK

Mere
Papirstjerne vintage - Ø15 cm m. glimmer

Papirstjerne vintage - Ø15 cm m. glimmer

16,00 DKK

Mere
Julebil m. juletræ til ophæng

Julebil m. juletræ til ophæng

28,00 DKK

Mere
Pyntefade med blondekant i zink

Pyntefade med blondekant i zink

180,00 DKK

Mere