kunstig bloklys i farven sand
search
  • kunstig bloklys i farven sand

LED bloklys Deluxe Homeart - Sand 5 x 15 cm.

99,00 kr.
Inkl. moms

Bloklys i Sand 5x15 cm. 

Læs mere
Antal
På lager

favorite Tilføj til ønskeliste

Du skal være logget ind
Sikker betaling
Mobilepay, kreditkort, bank.
Levering 1-3 dage
Fragt fra kun 39 kr.​
Stil spørgsmål her

Flot kunstigt bloklys / LED lys i farven sand fra Deluxe Homeart - 5 x 15 cm

De flotte LED bloklys fra det danske mærke Deluxe Homeart er lavet i ægte stearin og med en flot Real Flame i 3D, der minder meget om en rigtig flamme i sine bevægelser. Dette lys er lavet i farven sand og findes i flere størrelser ( i noget lys kan den se en anelse grå ud).  

Med kunstige stearinlys som disse fra Deluxe Homeart, kan man sikkert og trygt skabe hygge og stemning i ethvert rum i boligen! Lysene er både børne- og dyrevenlige, da man ikke skal tænke på brandfare eller forurening af indeklimaet. 

Praktisk vedr. de kunstige lys:

De kunstige stearinlys er batteridrevet med en tænd/sluk knappe i bunden. Lysene bruger hver 2 x AA-batterier, (medfølger ikke) Batterierne sættes i, i bunden af bloklysene. LED lysene med 3D lysflamme, har en batteritid på ca. 400 timer før man skal skifte batterier. 

LED lys med Timerfunktion:

Timer-funktionen kan kun styres med fjernbetjening fra samme serie som du finder lige her (Medfølger ikke). Med fjernbetjeningen kan LED lysene indstilles til, automatisk at slukke efter enten 2, 4, 6 eller 8 timer. Hvis du indstiller fjernbetjeningen til 2-4-6 eller 8 timer, så vil lysene være tændt i 2-4-6 eller 8 timer og herefter slukke. De vil herefter tænde i de valgte timer samme tidspunkt den efterfølgende dag, og dette vil fortsætte indtil du anvender sluk knappen på fjernbetjeningen.

Lysene kan således indstilles til automatisk at tænde hver aften og skabe hygge i ethvert rum. 

Kun til indendørs brug. Se lys til udendørs her.

DH-RF-0279
2 Varer
chat Anmeldelser (0)
Der er ingen kundeanmeldelser endnu.