Fyrfadslys LED 2 stk.
search
  • Fyrfadslys LED 2 stk.

Fyrfadslys LED 2 stk. - Kunstige fyrfadslys

89,00 kr.
Inkl. moms

LED fyrfadslys i sæt af 2 stk. 

Læs mere
Antal
Ikke på lager


favorite Tilføj til ønskeliste

Du skal være logget ind
Sikker betaling
Mobilepay, kreditkort, bank.
Levering 1-3 dage
Fragt fra kun 39 kr.​
Stil spørgsmål her

Så flotte LED fyrfadslys fra Deluxe Homeart med timerfunktion, der styres via separat fjernbetjening (kan tilkøbes for blot 35 kr.)! Disse kunstige fyrfadslys er lavet i et naturligt udseende - fremstillet i ægte stearin og med en 3D flamme, der gør lysene livagtige.

Personligt er jeg helt pjattet med de kunstige lys fra Deluxe Homeart - både LED fyrfadslysene, bloklysene og kronelysene. De har et flot design og en "hyggelig" samt livagtig flamme, så man ikke bemærker om det er ægte eller ej. Se hele udvalget af LED lys her.

Den livagtige 3D-flamme giver en naturlig varm udstråling, og er et perfekt alternativ til almindelige stearinlys. Disse kunstige fyrfadslys skaber hygge og stemning i hele hjemmet uden, at man skal bekymre sig om brandfare eller dårligt indeklima. Brug LED lysene i en alm. fyrfadsstage, i en lanterne eller til en fin dekoration.

Mange er især glade for dem i deres juledekorationer, da man ikke skal tænke på brandfare. 

Praktisk vedr. LED fyrfadslys

De kunstige fyrfadslys med LED bruger hver 1 x CR2450 batteri (medfølger), som isættes i bunden hvor man også finder on/off knappen. Vær opmærksom på at disse LED lys, kun er til indendørsbrug.

Styr dine LED lys med fjernbetjening og timer

Timer-funktionen kan kun styres med en fjernbetjening fra samme serie (Medfølger ikke - køb fjernbetjeningen her). Her kan LED lysene indstilles til, automatisk at slukke efter enten 2, 4, 6 eller 8 timer. Det fungerer på den måde, at sætter du fjernbetjeningen på f.eks 8 timer, vil alle lysene slukkes automatisk efter 8 timer. Og præcis ligesom den indbygget timer i stearinlyset vil de efter 16 timer tænde igen, og sådan vil det fortsætte, hvis du ikke bruger sluk knappen på fjernbetjeningen eller lysene. Du kan naturligvis også bruge fjernbetjeningen til alm. tænd/sluk. 

Fyrfadslysene har en batteritid på ca. 200 timer. (Kortere tid ved brug af timerfunktion samt når de står standby ved brug af tænd/sluk med fjernbetjening)

Dh-rf-0011
Ny vare
chat Anmeldelser (0)
Der er ingen kundeanmeldelser endnu.