Kronelys LED 15 cm i rød
search
  • Kronelys LED 15 cm i rød

Kronelys LED 15 cm i rød

139,00 kr.
Inkl. moms

Røde kronelys - 15 cm. 

Læs mere
Antal
Kun 1 stk. tilbage på lager

favorite Tilføj til ønskeliste

Du skal være logget ind
Sikker betaling
Mobilepay, kreditkort, bank.
Levering 1-3 dage
Fragt fra kun 39 kr.​
Stil spørgsmål her

Kunstige stearinlys fra Deluxe Homeart - røde kronelys på 15 cm. 

Deluxe Homeart er kendte for deres flotte kunstige lys i flere str. og farver, og disse kronelys i rød er ingen undtagelse. 

Lysene er lavet i ægte stearin med en 3D flamme der bevæger sig som en ægte flamme med en fin "blafren" og glød.  Lysene bruger 2 x AAA batterier, som indsættes i bunden af lyset. Det er også her de tændes med et enkelt tryk i bunden. (Man kan tilkøbe fjernbetjening og styre dem med denne - her kan man også indstille timer). Bemærk, at bunden er lavet i hvid plast og denne vil måske kunne anes i nogle lysestager.)

Styr dine LED lys med fjernbetjening og timer

Timer-funktionen kan kun styres med en fjernbetjening fra samme serie (Medfølger ikke - køb fjernbetjeningen her). Her kan LED lysene indstilles til, automatisk at slukke efter enten 2, 4, 6 eller 8 timer. Det fungerer på den måde, at sætter du fjernbetjeningen på f.eks 8 timer, vil alle lysene slukkes automatisk efter 8 timer. Og præcis ligesom den indbygget timer i stearinlyset vil de efter 16 timer tænde igen, og sådan vil det fortsætte, hvis du ikke bruger sluk knappen på fjernbetjeningen eller lysene. Du kan naturligvis også bruge fjernbetjeningen til alm. tænd/sluk. 

Fyrfadslysene har en batteritid på ca. 200 timer. (Kortere tid ved brug af timerfunktion samt når de står standby ved brug af tænd/sluk med fjernbetjening)

DH-RF-0065
1 Enhed
Ny vare
chat Anmeldelser (0)
Der er ingen kundeanmeldelser endnu.